Liwas jakke

På lager
Kun %1 tilbage
Fra
Fra 2.600,00 DKK

Liwas Jakke har et asymmetrisk design, hvor der er en lynlås der er gennemgående i højre side, og en 26 cm lang i venstre side, hvor der er et vindfang inde bag.

Jakken er med raglon ærmer og på venstre ærme er der en lomme der lukkes med en lynlås og har en størrelse, der gør at den passer til f.eks. en mobiltelefon. 

Jakken er som udgangspunkt buet op foran så den passer til en siddende stilling, man kan også vælge at jakken skal være buet ned eller skåret lige over, dette vælges ud fra siddestilling og mavens størrelse. Vis video

De dybe ærmegab og valg af ryg gør jakken nem at tage på.

Der er mulighed for at få huller til sele på skulderen af jakken. Vis Video

 

Leveringstid 4-6 uger, da jakken bliver produceret efter bestilling.

Sommer jakke     kr. 2600,-

Overgangs jakke  kr. 2800,-

Vinter jakke        kr. 3000,-

Yderstoffet er microfiber som er vand og vind afvisende og kommer der lidt snavs på, kan dette oftest tørres af med en fugtig klud.

Som isolerings materiale i vinter og overgangs jakkerne bliver der brugt Meida 200 i vinter jakken og 65 i overgangs jakken, hvilket er det samme mærke som bliver brugt i overlevelsesdragter. Det har en højisolerende effekt, men med en lille massefylde og vægt.

Dette gør at vinter jakkerne ikke vejer så meget, men stadig isoler med en høj efekt og derfor også nem at have med rundt. 

I alle jakkerne er der ind mod kroppen glat foer, der gør at jakken er nem at tage på.

Vi har lavet en lille video om hvordan du tager mål på en person, se den her

HMI nr. - Sommer 86253. - Overgang 00000. - Vinter 86254

Specifikationer
Leveringstid4-6 uger produktionstid