Handelsbetingelser

Generelt

Inden du handler i Handy Wear´s webshop opfordrer vi til, at du læser vores betingelser igennem.

Fragtpriser

Handy Wear sender dine varer direkte til dig med GLS. Når du handler via shoppen, betaler du kr. 100,- incl. moms. uanset pakkens størrelse.

Leveringstid

2-14 arbejdsdage.

Betalingsbetingelser

Hos Handy Wear kan du betale med Dankort eller Visa/Dankort. Alle priser er dagspriser og er angivet i DKK incl. moms.

Købsaftaler, ordrebekræftelser og lignende indgås på dansk.

Betalingen for købet vil først blive trukket når varerne afsendes fra Handy Wear.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages returret på bestilte standardvarer. Fortrydelsesretten løber fra modtagelsesdagen, til den dag varen sendes afsted igen. Fortrydelsesretten gælder kun, hvis varen er ubrugt.

Hvis du ønsker at sende en vare retur, bør du tage kontakt til Handy Wear på mail [email protected] eller tlf. 97 15 77 55 og oplyse ordrenr. og navn. Returpakken skal enten indeholde originalfakturaen eller en kopi heraf og være i væsentligt samme stand og mængde som ved afsendelsen.

Hvis du fortryder købet, er fragtomkostningerne til returnering for din egen regning. Fakturabeløbet for den pågældende vare overføres til din konto, når vi har kontrolleret, at varen lever op til reglerne for fortrydelse. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer, når varen leveres retur.

Bemærk at vi ikke modtager varer pr. efterkrav.

Hvis du ønsker at bestille varer udenfor standard, dvs. i andre farver end standardfarver, efter personlige mål eller tilpasning, kan Handy Wear ikke tage varen retur.

Fælles for fortrydelsesret og ombytningsret gælder, at du selv betaler porto, når du sender en vare retur. Varen sendes til vores adresse

Handy Wear
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Modtagelse af varer

Når du har modtaget dine varer, bør du checke om indholdet svarer til ordrebekræftelsen. Såfremt du konstaterer fejl eller mangler på de leverede varer, skal du straks tage kontakt til Handy Wear på mail [email protected] eller tlf. 97 15 77 55

Personlige oplysninger

For at indgå en aftale med Handy Wear via shoppen, skal du lade dig registrere med følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Bestilling af varer

  1. Find den ønskede vare i shoppen
  2.  “læg” den i kurven
  3.  “gå” til kassen/betaling. Her kan du se en oversigt over de varer, du har valgt ud og det samlede fakturabeløb incl. leveringsomkostninger.
  4. Tast herefter dit betalingskortnummer, udløbsdato, og kontrolnummer. Dit køb er først afsluttet, når du har trykket “afslut køb”.

Herefter modtager du en ordrebekræftelse, på den e-mail adresse du har opgivet. Vi anbefaler, at du printer den ud, så du har et dokument for bestillingen.

Ønsker du at bestille varer, som er tilpasset lige netop dig, kan du altid kontakte os på mail [email protected] eller tlf. 97 15 77 55.

Reklamation

Alle varer pakkes på vores lager og tjekkes for fejl og mangler. Modtager du mod forventning et produkt, som ikke er i orden, eller er pakket forkert, kan du kontakte os på mail [email protected] eller ringe på tlf. 97 15 77 55.

Ifølge købeloven er der 24 mdr. reklamationsret på fabrikations- og materialefejl. Bliver varen defekt som følge af almindeligt slid eller ukorrekt brug, er den ikke omfattet af reklamationsfristen.

Der skal reklameres inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Husk under alle omstændigheder at vedlægge faktura eller ordrenummer samt en beskrivelse af fejlen ved varen.

Handy Wear tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.

Firma oplysninger

Handy Wear Ikast ApS

Gl. Frijsenborgvej 45

8450 Hammel

CVR: 20300884

Klagemuligheder

Kan vi ikke blive enige om, hvad du har krav på, har du følgende klagemuligheder:

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Nævnenes Hus, Mæglingsteamet for Forbrugerklager, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Det er som udgangspunkt en forudsætning for at klage, at varen eller ydelsen, som du vil klage over, har kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen som udgangspunkt være mindst 720 kr. Beløbsgrænserne kan blive ændret. Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

EU-Kommissionen online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse: [email protected]

Persondatapolitik i Handy Wear

I forbindelse med dit køb hos Handy Wear Ikast ApS indtaster du en række personoplysninger, herunder særligt:

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
Dine købte varer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen. Vi opbevarer dine data i 5 år jf. Bogføringsloven og herefter bliver oplysningerne slettet.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS med henblik på levering af dine indkøb. Derudover videregives den til email-systemet Mailchimp, som håndterer vores udsendelse af e-mails.

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på [email protected] og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger (ePay A/S) og til håndtering af dine køb (Woocommerce). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Handy Wear Ikast ApS

CVR-nr. 20300884

Gl. Frijsenborgvej 45

8450 Hammel

Tlf.: 97 15 77 55

E-mail: [email protected]

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Handy Wear Ikast ApS’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: [email protected].