Easy kørepose børn

På lager
Kun %1 tilbage
HMI nr. vælg Str.
Fra 1.900,00 DKK

Easy Køreposen er designet til kørestolsbruger, oprindeligt også kun til skalstole, da man ikke sidder på køreposen, men stadig sidder på stolens siddefladen og siddepudernes komfort og dets tryksårs forebyggelse i kørestolen.

Men da langt de fleste kørestole har god siddekomfort, henvender Easy køreposen sig til alle som, ønsker en kørepose der kan tages på imens, man forbliver siddende i stolen. 

Kørepose størrelser

Størrelse

XS

S

M

   

Højde på pers

122 - 152

152 - 160

160 - 175

   

Talje vidde

55-70

60-75

75-90

 

 

 

Handy Wear designer og producer selv køreposer, så hvis man ønsker ændringer eller har et behof for special tilpasning af funktioner i køreposen, kan man altid henvende sig på mail [email protected] eller på Tlf. +45 97 15 77 55 

Easy køreposen holdes fast på undersiden af et rib stykke som sidder mellem sæde og lår.

På forsiden går den helt op til livet hvor den bliver holdt fast mellem stolens sider og lårene.

Det viste sig hurtigt at Easy køreposen er god til alle slags stole, da fordelen ved posen er, at den kan tages på imens at brugeren er i stolen.

Yderstoffet er microfiber som er vand afvisende og kommer der lidt snavs på, kan dette ofttes tøres af med en fugtig klud. Som isolerings materiale bliver der brugt Meida 200, hvilket er det samme materiale som bliver brugt i overlevelsesdragter. Det har en højisolerende effekt, men med en lille massefylde og vægt.


Meida er testet ned til minus 20 grader, men er samtidig fuld åndbar og kan derfor også bruges på milde sommeraftener. Ind mod kroppen er der glat foer, der gør at kørepose er nem at få på. Med køreposen er der et smart funktionel etui, der gør at køreposer ikke fylder meget og derfor er nem at have med rundt.

Se video af Easy kørepose HER

Specifikationer
Leveringstid2-4 dages levering
HMI nr. vælg Str.