Allover til frontmontering cykel el. motor

På lager
Kun %1 tilbage
HMI nr. vælg Str.
Fra 5.000,00 DKK

Allover er en heldragts løsning der er designent til kørestolsbruger eller siddende cykler stilling.

Allover er en hurtig og meget nem løsning, da den kun tager få sekunder at få på, blandt andet pga. den store halsåbning.

Imellem benene er der en dobbelt lynlås, så der er mulighed for, at montere en cykel eller motor samtidig med at alloveren slutter tæt.

Vi har lagt stor vægt på selve designet og behov. Allover er str. Mellem passende til personer men en højde på 160-180 cm.

Allover har aftagelig hætte. Den er designet med et trekantet vindfang som giver et lækkert asymmetrisk luk, der gør er den ikke ligner et regnslag, men mere en jakke og kørepose i samme farve.

Der er mulighed for at lukke den bagom benene ved hjælp af elastikbånd og spænder.

Yderstoffet er microfiber som er vandafvisende og kommer der lidt snavs på, kan dette oftest tørres af med en fugtig klud.

Som isolerings materiale bliver der brugt Meida 200, hvilket er det samme materiale som bliver brugt i overlevelses dragter.

Det har en højisolerende effekt, men med en lille massefylde og vægt. Dette gør at Alloveren ikke vejer så meget og derfor er den også nem at have med rundt. Ind mod kroppen er der glat foer, der gør at dragten er nem at tage på.

Specifikationer
Leveringstid2-4 dages levering
HMI nr. vælg Str.