Handy Wear´s historie

Handy wear

Handy Wear Ikast ApS blev i 1997 grundlagt i hjertet af Midtjylland, i den dynamiske by Ikast. Byen er kendt for sin rige tekstilarv, hvilket gjorde den til det perfekte sted for Claus og Birgit at realisere deres drømme. Med en baggrund inden for tekstilproduktion og desig, havde de begge en dyb forståelse for markedets krav og muligheder.

 

 - Claus Carstensen – Visionæren 

Claus Carstensen har altid haft en stærk entreprenørånd. Med flere års erfaring i tøjbranchen, har han en skarp sans for forretningsudvikling og strategi. Hans evne til at identificere nye trends og teknologier har været en drivkraft i virksomhedens succes. Claus’ mål var at skabe tøj, der ikke kun var funktionelt og holdbart, men også stilfuldt og moderne.

 

 - Birgit Fisker Christensen – Kreativiteten

Birgit Fisker Christensen, med sin baggrund i mode og design samt pleje og træning af handicappede, har bragt en unik kreativitet til Handy Wear. Hendes øje for detaljer og forståelse for koppens bevægelse mønstre har sikret, at hver kollektion afspejler virksomhedens kerneværdier. Birgits innovative tilgang til materialer, funktions løsninger og designprocesser har ført til udviklingen af produkter, der skiller sig ud på markedet.

 

 - Samarbejde og Synergi

Det er kombinationen af Claus' forretningssans og Birgits kreative vision, der har skabt en dynamisk synergi i Handy Wear. De supplerer hinanden perfekt, hvilket har gjort det muligt for virksomheden at vokse og udvikle sig i en konkurrencepræget industri. Deres fælles engagement i kvalitet og bæredygtighed har også været med til at positionere Handy Wear som en pålidelig og innovativ spiller på markedet.

 

 -  Overgangen til en Ny Generation

Efter mange års dedikeret arbejde er Claus og Birgit nu gået på pension. Deres datter, Pernille Friis, har overtaget ledelsen af Handy Wear Ikast ApS. Med en stærk arv at bygge videre på og en moderne tilgang til forretningsudvikling, fortsætter Pernille med at føre virksomheden fremad. Hun har en stærk vision om at fortsætte virksomhedens engagement i kvalitet og bæredygtighed, samtidig med at hun udforsker nye markeder og teknologier.

 

 - Fremtiden

Handy Wear Ikast ApS står stærkt rustet til fremtiden under Pernille Friis' ledelse. Virksomheden vil fortsætte med at udvikle sig og tilpasse sig nye tendenser og teknologier. Med en solid grundlag og en klar vision, er Handy Wear klar til at tage nye udfordringer op og udvide sin indflydelse både nationalt og internationalt.

 

Tak fordi du læste med! Vi håber, at du nu har fået et indblik i historien og menneskene bag Handy Wear Ikast ApS. Hold øje med vores blog for flere spændende opdateringer og historier fra vores rejse.